I dashur baba! – F. Kafka

I dashur baba! Kohët e fundit rasti e solli të më pyesësh se përse kam frikë prej teje. Si zakonisht, s’kam ditur të përgjigjem, dhe kjo, pasi nga n

Read More

Rrëfenja e nëntë

Rrëfenja e nëntë (Dita e parë) Mbreti i Qipros, i prekur nga një fjalë thumbuese që i thotë një grua nga Guaskonja, nga i plogët bëhet energjik. - T

Read More

I humburi

Nga fundi i janarit të vitit që pasoi ra borë. Studentët u çmendën. Rrugët dhe trotuaret midis Fakultetit të Shkcncave të Natyrës dhe Maternitetit u k

Read More