Art plus

”E para” – Anxhela Kurti

Qan, nervozohet, acarohet, qesh në fytyrë e qan në shpirt, flet e askush nuk flet më pas saj, e zonja per t’ia dalë vetë, e bukur në cilësitë e saj, e tmerrshme kur kalanë ia shkatërron, ringrihet përsëri, e ndërton përseri, qesh përsëri, qan përsëri dhe vjen të perballet përsëri…

Ajo që nuk e njeh fjalën, “dorezohu”,

FEMRA!

Anxhela Kurti/GazetaLetrare.com