”EVA (njëra nga ato)” – Roman i sapobotuar i autores Linditë Ramushi-Dushku

Romani i parë “EVA (njëra nga ato)” nga Linditë Ramushi Dushku Eva vjen për të thënë se asnjë mëkat nuk ka gjini. Ai vjen dhe frymohet nga qenia njerëzore si burim herë shkatërrues e herë çlirues. Eva thotë se shkatërrimi vjen nga brendesia jonë, nga ajo çfarë situata dhe koha na ka krijuar. Fati saj … Continue reading ”EVA (njëra nga ato)” – Roman i sapobotuar i autores Linditë Ramushi-Dushku