Art plus

Panair libri në Athinë, të ardhurat në ndihmë të familjeve të prekura nga tërmeti

“Panair Libri” për të prekurit nga tërmeti po zhvillohet në Athinë, nga dita e djeshme. Iniciativa e aktivistes Brikena Qama, poete dhe anëtare e organizatës kulturore “Liter-Art” është mbështetur plotësisht nga komuniteti shqiptar i Athinës, të cilët kanë ofruar libra falas, që në vijim po shiten në kosto modeste, për t’ju ardhur në ndihmë bashkatdhetarëve të prekur nga tërmeti i 26-nëntorit.


Panairi i Librit vijon dhe sot, në ambientet e Komunitetit Shqiptar në Greqi, në qendër të Athinës, ndërsa vizitorët janë të vazhdueshëm, pavarësisht kushteve të vështira të shkaktuara nga fenomeni meteorologjik “Zeneviev”, që ka goditur dhe Athinën sot.